narrow top

På Egholm er der to varmekilder som er flg.:

Ventilation
Gulvvarme

Ventilationen
Ventilationen er et genvex anlæg (mere om dette læs under "guides > ventilation"). Det blæser konstant frisk luft ind i lejligheden som har en forudsat temperatur.

Gulvvarme
Gulvarmen på Egholm styres fra de betjeningspaneler som er i de forskellige rum. Man indstiller varmen ved at sætte den på en ønsket temperatur, og trykke på den. Den skal da lyse rød, som viser at den sender signal aftsted. Når dette signal er sendt afsted, har varmen en reaktionstid på 24 timer, før man kan forvente varmen er den temperatur man har indstillet den til at være.

Hvis gulvarmen ikke virker
Kan man ikke få varme i gulvet, skal man tjekke flg.:

  • Er der strøm i betjeningspanelerne der sidder i de forskellige rum. (Skal lyse rød når man trykker på dem). Hvis ikke, skift batterier.
  • Er der strøm på dem, sæt dem alle sammen på MAX.
  • Vent ca. 1 time, og kig ude i teknikskabet. Der skal alle regulatorer åbne sig helt. (Den storte runde ring i midten af de hvide cylinderformede regulatorer skal løfte sig).
  • Løfter de sig ikke, prøv at bank let på dem, for at se om det giver en reaktion.
  • Når alle er løftet sig, skal du efter 24 timer, tjekke hvad din fremløbstemperatur er. Fremløbstemperaturen skal være mellem 38 og 42 grader.

Fungerer det ikke derefter, bedes du kontakte VVS firma. D-TEK har bygget anlægget, og de kan med fordel kontaktes på tlf.: 70232263 (www.dtek.dk)